TOP termékek

Judo 1 liter

Judo  1 liter
Judo 1 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 11 750 Ft
Egységár: bruttó: 11 750 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Minden levéltetűfaj, aknázó-, sodró-, gyümölcsmoly, növénykárosító legyek lárvái, vetésfehérítő bogár, más rágó kártevők ellen hatékony.
Házikerti felhasználás: 15-20ml / 10 liter víz
Hatóanyag: 5 g/l lambda-cihalotrin 100 g/l pirimikarb

Forgalmazási kategória: II

kalászosok levéltetvek, vetésfehérítő bogarak, burgonyabogár, bagolylepkék lárvái, cseresznyelégy, aknázó-, sodró- és gyümölcsmolyok A Judo-t levéltetvek ellen 1–1,2 l/ha, más károsítók (vetésfehérítő bogarak, burgonyabogár, bagolylepkék lárvái, cseresznyelégy, aknázó-, sodró- és gyümölcsmolyok) irtására 1,2-1,5 l/ha mennyiségben kell alkalmazni. Idősebb fejlődési alakok és nehezebben irtható fajok (bagolylepkék lárvái, burgonyabogár) ellen az 1,5 l/ha dózis javasolt.
Megjegyzések, javaslatok az alkalmazáshoz:
A levéltetvek elleni védekezést az első telepek megjelenésekor ajánlott elkezdeni, majd a felszaporodás mértékétől függően 10-14 naponként célszerű ismételni.
Borsóban a permetlé megfelelő tapadása érdekében nedvesítőszer használata szükséges.
A bagolylepkék elleni védekezés a fiatal (L1-L2) hernyók ellen ajánlott. Kalászos kultúrákban a vetésfehérítő bogarak elleni permetezést a bogarak táblára történő betelepedése, illetve a lárvák tömeges kelése idején kell elvégezni.
Cseresznyelégy ellen a rajzás kezdetén kell permetezni, illetve a rajzás elhúzódása esetén a kezelést 10-12 naponta javasolt ismételni.

Hatásspektrum és dózis:
Kultúra Kártevő Dózis,
kijuttatási időpont É.V.I.
kalászosok levéltetvek, vetésfehérítő bogarak, burgonyabogár, bagolylepkék lárvái, cseresznyelégy, aknázó-, sodró- és gyümölcsmolyok A Judo-t levéltetvek ellen 1–1,2 l/ha, más károsítók (vetésfehérítő bogarak, burgonyabogár, bagolylepkék lárvái, cseresznyelégy, aknázó-, sodró- és gyümölcsmolyok) irtására 1,2-1,5 l/ha mennyiségben kell alkalmazni. Idősebb fejlődési alakok és nehezebben irtható fajok (bagolylepkék lárvái, burgonyabogár) ellen az 1,5 l/ha dózis javasolt. 28 nap
napraforgó 28 nap
cukorrépa 14 nap
burgonya 14 nap
almatermésűek 10 nap
káposztafélék (fejeskáposzta,
kelkáposzta,
kínai kel, karalábé) 7 nap
csonthéjasok (cseresznye, meggy, ringló, szilva, őszi- és kajszibarack) 7 nap
borsó 7 nap
paprika 5 nap

Vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes. Méhekre kifejezetten veszélyes.

Kiszerelés: 1 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
ROVARÖLŐK
Cikkszám
000620
Tömeg
1,2 kg/DB