TOP termékek

Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ

Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ
Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ
Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ
Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ
Darázsfogó zsák Waspinator IRTÓ
Raktáron
bruttó: 4 600 Ft
Egységár: bruttó: 4 600 Ft/db
Részletek
Waspinator Darázsriasztó, egyetlen csomag

A Waspinator a díjnyertes és a legkeresettebb darázsriasztó, nagyon könnyen használható és látható eredményekkel. Úgy működik, hogy ellenséges fészekként utánozza, nincs rendetlenség vagy vegyi anyag, csak tedd fel anélkül, hogy zavarnád a kertben lévő rovar világot.
A Waspinator egy hamis darázsfészek, amelynek hatékony természetes visszatartó ereje van, segítve a darazsak eltüntetését a kertből. Amikor a takarmányos darazsak újabb darázsfészket látnak, akkor távol tartják magukat attól, mivel félnek, hogy a fészek védelmezői megtámadják őket, így megszabadul a darazsaktól.
A Waspinator egy darázsriasztó, amely darázsmentes zónát hoz létre bárhol, akár beltéren, akár szabadban, amely nem használ káros mérgeket és a darazsakat nem öli meg vagy károsítja őket. Ez egy természetes és környezetbarát termék, amely megszabadul a darazsakról, anélkül hogy ártana nekik.
Ha stratégiai szempontból elhelyez pár Waspinator-t, akkor eltávolíthatja a darazsakat a használni kívánt területektől, és csökkentheti a fájdalmas és kellemetlen találkozók számát a darazsakkal, és nem zavarja meg az ökológiai egyensúlyt a kertedben. Nincs rendetlenség, nincsenek vegyszerek a tisztításhoz, nincs elpusztult darázs. Egy régi módszer alapján a Waspinator az ellenséges fészek utánzásával taszítja a darazsakat.
Ha egy darázsfészek nagyon közel van ahhoz a területhez, amelyet emberi tevékenységhez kíván használni, az ebből a fészekből származó darazsak ezt a területet saját területüknek tekinthetik, és elég közel kerülhetnek a Waspinator-hoz ahhoz, hogy szaglásukkal felismerjék, hogy nem Nem igaz. Ebben az esetben, ha a Waspinator nem működik hatékonyan, akkor lehet, hogy foglalkoznia kell a darázs fészekkel. Miután ez megtörtént, a Waspinator megvédi önt egy másik kolóniából származó darazsaktól, és egy darázs mentes zónát biztosít önnek.
Előnyök:
- A csodálatos darázsriasztó távol tartja a darazsakat a kültéri vagy beltéri területektől
- Nem igényel karbantartást és mozgatható a kertben, vagy piknikre vihető stb.
- Nincs tisztítás, karbantartás, nincsenek elpusztult darazsak. Csak akaszd fel és ennyi
- Nincs vegyi anyag, környezetbarát, darázsbarát
- Megváltoztatja a darazsak viselkedését, nem megöli őket
- Tisztítja a 6 m átmérőjű területet egyszerűen egy darázsfészek utánzásával. Sokkal hatékonyabb, ha kettővel dolgozik, így a darázsmentes területet 12 m2-re növeli
Használható: beltéri és kültéri területeken
Adatok
Kategória
VEGYES
Cikkszám
005037
Tömeg
100 g/db