TOP termékek

Infinitó 687,5 Sc 1 liter

Infinitó 687,5 Sc  1 liter
Infinitó 687,5 Sc 1 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 12 808 Ft
Egységár: bruttó: 12 808 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Aktív anyag: 62,5 g / liter fluopikolid + 625 g / l propamokarb-hidroklorid

Jellemzők: Az Infinito 687,5 egy gombaölő szer, amely szisztémás és behatoló hatással van a burgonya, az uborka, a saláta és a hagyma elleni küzdelemre. Az Infinito megelőző, gyógyító és antiszportív hatást fejt ki az ember által előidézett kórokozókra a két aktív összetevő eltérő és egyedi hatásmechanizmusa miatt.

Működési mód:

A fluopikolid, az új acilpicolide kémiai osztályának első hatóanyaga, egy új hatásmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a penész hatékony ellenőrzését, a gombafejlődési ciklus minden fontos szakaszában. Jellemzője megelőző és antiszportív cselekvés. A levél tetejére való felhordás után a fluopikolid behatol a levélfelületbe, és levélszövetré alakul át, védve a növényt a levél által. Amikor a levél vagy a levélnyél alapjára alkalmazzák, a fluopikolidot a levelekbe osztják. Ez megvédi a két egymást követő kezelés közötti új növekedést. A propamokarbnak szisztémás hatása van a növényekben, felfelé és lefelé keringve. Megelőző hatású, gátolja a spórák csírázását, a micélium növekedését és behatolását a növényekbe, és gombaellenes gomba kifejlődésének gátlását a gazdanövényben.

Hogyan kell használni:

A burgonya esetében a Phytophthora infestans elleni védekezésre 1-2 literes kezelést alkalmaznak 104 l / ha dózisban. A két kezelés közötti idő 7-10 nap. rendkívül kedvező körülmények esetén és egy nagy fertőző tartalék megléte esetén ezt az intervallumot ennek megfelelően csökkenteni kell. A permetezési programban a terméket a vegetációs periódus második felében használják, kezdve az azonos bilonból származó levelek összefonódásával, amikor a fertőzési nyomás magas.
Megszakítási idő: 7 nap.

Az uborka esetében a Pseudoperonospora cubensis kezelésére 1-3 figyelmeztető kezelést alkalmaznak 1,4 l / ha koncentrációban, 7-10 napos időközzel a kezelések között.
Megszakítási idő:3 nap.

A saláták esetében a Bremia lactucae elleni harcot 1-2 óvintézkedés megelőző kezelésben, 1,4 liter / ha 1000 liter vízben alkalmazzák.
A szünet ideje 14 nap.

A hagymát 1,4 liter / ha dózisban használják a Peronospora destructor elleni védekezéshez, 1-2 megelőző figyelmeztetést, 600-1000 l víz hektáronként, 7-10 napig, a nyomásnak megfelelően. fertőzés, a fenofázisok között: a 9. levél képződött - a levelek fekvő 50% -a.
Szünetidő 7 nap.

Kezelt növények: burgonya, uborka, saláta, hagyma
Betegségek és harcolt gombák: penész.

Kiszerelés: 1 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
003648
Tömeg
1,2 kg/db