TOP termékek

Hydrostar 200 gr

Hydrostar   200 gr
Hydrostar 200 gr
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 2 393 Ft
Egységár: bruttó: 11 967 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Széles hatásspektrumú por alakú gombaölő permetezőszer.
Azonos a Vitra Rézhidroxid termékkel
Biogazdálkodásban is használható termék!
Házikerti adagolása: 20-30 g / 10 liter permetlé
Hatóanyag: 77 % rézhidroxid

Felhasználási javaslat:
Szőlőben a kezeléseket szőlőperonoszpóra ellen az előrejelzésre alapozva, preventíven célszerű elkezdeni a 20-25 cm-es hajtásállapot körül, majd a fertőzés alakulása szerint 7-14 naponként javasolt folytatni. A bogyófejlődés időszakában végzett kezelések kedvezően befolyásolják a szürkepenész elleni védekezések eredményességét.
Almatermésűeknél tűzelhalás ellen a védekezéseket megelőző jelleggel, rügypattanástól zöldbimbós állapot végéig 2-3 alkalommal lehet elvégezni, legalább 7-10 napos gyakorisággal, nagy lémennyiséggel.
Zöldségfélékben (paprika, paradicsom, uborka, cukkini, bab, borsó, hagyma) baktériumos és gombás betegségek (kivéve lisztharmat) ellen a kezeléseket előrejelzésre alapozva, megelőző módon szükséges elkezdeni, majd a fertőzés alakulása szerint 2-3 alkalommal 10-14 naponként célszerű megismételni. Járványveszélyes időszakban a baktériumos betegségek ellen fűszerpaprikában további 1-2 védekezés is szükséges. Hagyma és borsó permetezésénél a permetlé tapadásfokozásához nedvesítőszer hozzáadása indokolt.
Burgonyában a kezeléseket az előrejelzése alapozva, preventíven kell elkezdeni, majd a fertőzés alakulása szerint 8-12 naponként szükség szerint megismételni

Kiszerelés: 200 g
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
003663
Tömeg
300 g/db