TOP termékek

Glialka Express 6H Szórófejes 3 liter (4db/#)

Glialka  Express  6H Szórófejes  3 liter   (4db/#)
Glialka Express 6H Szórófejes 3 liter (4db/#)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 6 774 Ft
Egységár: bruttó: 2 258 Ft/l
Részletek
Totális gyomírtó szer.

Adagolása: készre kevert

Hatóanyag: 9,6 g/l glifozát-izopropilamin só

Forgalmazási kategória: III (szabad forgamú)
Pumpás permetező, palackban kiszerelt totális gyomirtó szer.
Minden magról kelő és évelő egy- és kétszikű gyomnövényt elpusztít.

A termék előnye, hogy nem kell permetlevet készíteni, csak a palack tartalmát kell a gyomnövényre fújni, tehát ez egy kényelmi termék, amit nem kell hígitani, vízzel keverni.
Felhasználható minden 3 évesnél idősebb gyümölcsösben, szőlőben, virágágyás telepítése előtt, gyep vetése előtt, erdészet, közterület vagy nem művelt területeken, mint például gyalog út, járda, udvar, terasz.
A készítményt a magról kelő gyomnövények tömeges kelésekor, azok 2-4 leveles állapotában célszerű kijuttatni. Évelők esetében az intenzív növekedési (virágbimbós) szakaszban kell a kezeléseket elvégezni úgy, hogy a permetezőpalack szórófejét a kiirtandó gyomnövényekre irányítva, 30-50 centiméter távolságból kell a növényeket lepermetezni. A jó gyomirtó hatás érdekében fontos, hogy a növények minden oldalról egyenletesen borítva legyenek a permetlével. A kezelt növények érzékenységük és az időjárási körülmények függvényében 1-3 hét alatt pusztulnak el.

Kiszerelés: 3 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
001862
Tömeg
3,4 kg/DB