TOP termékek

GET OFF macska és kutya tisztító,elszoktató spray 500 ml

GET OFF macska és kutya tisztító,elszoktató spray 500 ml
GET OFF macska és kutya tisztító,elszoktató spray 500 ml
Nincs raktáron
bruttó: 2 834 Ft
Egységár: bruttó: 5 668 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
A GET OFF távoltartó spray kutyák, macskák riasztására, távoltartására, elszoktatására, beltéri és kültéri használatra alkalmas. Hatékony, erős távoltartó szagot áraszt, mely leszoktatja a legtöbb kutyát és a macskát a kezelt területre történő piszkításról.
Használati utasítás:
Távolítson el minden észrevehető szennyeződést, a legjobb eredmény érdekében mossa le a területet Wash and GET OFF távoltartó sprayel, illetve nagyobb területek esetén öntözőcsővel. Használat előtt rázza fel a flakont (kárpitok és bútorok esetén alkalmazás előtt kérjük, ellenőrizze, hogy a készítmény nem hagy-e foltot). Egy alkalmazás max. 12 óra hosszat marad hatékony.
Óvintézkedések:
Gyermekektől távol tartandó. Ne használja kerti dísz-és halastavak közelében. Ne használja haszonnövényeken és ne használja közvetlenül kényes kerti növényeken illetve szobanövényeken mert "kiégetheti" azokat. Ne használja festett vagy lakkozott felületeken. A flakont tartsa szorosan lezárva, biztonságos helyen és ne tegye ki hőhatásnak. Metil-nonil-ketont tartalmaz.
Beltéri használatra is alkalmas Adagolás, alkalmazás, hatástartam: Távoltartásra, riasztásra, elszoktatásra: Permetezzen 10 ml terméket 1,25 m2 felületre, ez elriasztja a kutyákat, macskákat.
Adatok
Kategória
VEGYES
Cikkszám
004761
Tömeg
600 g/db