TOP termékek

Flint Max 750 gr

Flint Max   750 gr
Flint Max 750 gr
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 38 287 Ft
Egységár: bruttó: 51 049 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Hatóanyag: trifloxisztrobin 250 g / kg + tebukonazol 500 g / kg

Jellemzők:
A Flint Max 75 WG gombaölő szer, amely szisztémás és mesostematikus hatással van a szőlő és a sárgarépa feketeségének és fekete rothadásának leküzdésére. A Flint Max 75 WG kompatibilis a legtöbb rovarirtó és gombaölő szerrel, kivéve a nagyon lúgosakat (Cu vagy S alapú) és nagyon savasakat. Minden új kombináció esetében fizikokémiai kompatibilitási vizsgálatot kell végezni.

Működési mód:
A Flint Max egy széles spektrumú termék, mely a készítmény két hatóanyagának köszönhető. A mesilétikus aktivitásának köszönhetően a trifloxisztrobin erősen felszívódik a levelek viaszos rétegeiből, amelyet a lombozat felszínére izzadási folyamatok, valamint a transzlamináris aktivitás következtében a levelek belsejében is eloszt. Megszakítja a gombafejlődés ciklusát a korai stádiumokban, gátolja a spórák csírázását, a vetőmag csírázását és az apresszusi képződést. A tebukonazol jó partner, amely rendszeres hatású termék a növényekben. Rövid idővel a kezelés után a tebukonazol behatol a légutakba, és akropetálisan eloszlik a szövetekben, ahol gátolja a gomba tágulását az ergoszterin szintézis folyamatának gátlásával. A két hatóanyag eltérő hatásmechanizmusa és kiegészítő hatása miatt a Flint Max rendkívül hatékony termék, és nagyon jól alkalmazkodik a rezisztencia elleni stratégiákhoz.

Használat:
A szőlőültetvényben 0,16 kg / ha dózisban (1000 liter vízben) használják a rozsda, a lisztharmat és a fekete rothadás elleni küzdelemhez. Ajánlatos 1-3 megelőző kezelést alkalmazni a virágzás előtt és után, a különböző vegyi csoportok termékeivel felváltva. A lefedettségi idő 10-14 nap, az éghajlati viszonyoktól és a fertőzés nyomásától függően.
A penészgomba ellenőrzésére szolgáló sárgarépa esetében 1-3 kezelést végeznek, kezdve a támadások első jeleitől 0,3 kg / ha dózisban 1000 liter vízben.
Kompatibilitás: A Flint Max 75 WG kompatibilis a legtöbb rovarölő és gombaölő szerrel, kivéve a nagyon lúgosokat (Cu vagy kén alapú) és nagyon savasakat. Minden új kombináció esetében fizikokémiai kompatibilitási vizsgálatot kell végezni.
Kezelt növények: Szőlő, sárgarépa
Harcolt betegségek és gombák: Pépes penész, Feketedés

Kiszerelés: 750 g
Adatok
Forgalmi kategória.
I. Receptre vásárolható készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
003413
Tömeg
900 g/db