TOP termékek

Fitokondi Fűzfás Gyümölcs 5 liter

Fitokondi Fűzfás Gyümölcs  5 liter
Fitokondi Fűzfás Gyümölcs 5 liter
Raktáron
bruttó: 11 986 Ft
Egységár: bruttó: 2 397 Ft/l
Részletek
Gyógynövény alapú, gyümölcsfélék, szőlő, és dísznövények állománykezelésére.

Teljesen növényi alapanyagokból készült növényerősítő. Elsősorban gyümölcsösben ajánlott a használata.
Csalán és csicsóka alapon különböző biológiailag aktív alkaloidákat tartalmazó, fermentált termék.

A Biokal utódja. Az alapja megegyező, de a Gyógynövénykutató továbbfejlesztette az összetételt, így illóolajai révén nagyobb repelens (riasztó) hatással bír a különböző rovar kártevők ellen.

A növény vízháztartásának visszaállítására különösen alkalmas! Ezen felül immunerősítő és kártevő riasztó hatása is van.
Gyümölcsfákra, bokrokra, még permakultúrás, vagy biodinamikus termesztésben is!
1 l terméket 100l vízben oldjunk fel. Hektár dózisa 4-6 liter /hektár.

A FITOKONDI előállításánál a szárított növényi rész áztatás, és/vagy főzése után történik meg a termék formálása és kiszerelése. A Fitokondiban lévő aktív növényi enzimek és hormonok, melyek természet-azonosak, mellett biológiailag aktív mezo- és mikroelemek is vannak ( magnézium, réz, cink, stb.), melyek azonnal beépülhetnek a kezelt növényi részekbe (levél, szár, virág, termés) javítva azok bőrszöveti egészségi állapotát, a belső szövetek (parenchima) ellenálló képességét, stabilitását. A kultúrnövények rendszeres, hetente, kéthetente történő kezelésével az újonnan fejlődött növényi részek védettségi állapotát is biztosítani tudjuk. A Fitokondi keverhető más organikus eredetű készítményekkel és használatban lévő kemikáliákkal egyaránt. Tehát a megmaradt, engedélyezett peszticidek káros hatásának mérséklését is el lehet érni a Fitokondi technológiába illesztésével.

Külön előnye a terméknek és a javasolt növényápolási technológiának, hogy a Fitokondi élelmezés-egészségügyi várakozási ideje 0 nap, azaz önmagában alkalmazva a kezelés után bármely fogyasztásra szánt növényi rész felhasználható. Munka- és környezetvédelmi szempontból is korlátozás nélkül került engedélyezésre. Javasolt mennyisége a kezelendő növényállomány lombfelület függvénye: 4-6 l/ha minden egyes permetezés során. A termék kijuttathatósága kiváló, hiszen a legnagyobb lebegő részek is 5 mikron alatti nagyságúak.

Kiszerelés: 5 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
LEVÉLTRÁGY
Cikkszám
005115
Tömeg
6,5 kg/db