TOP termékek

Dual Gold 960 EC 1 liter

Dual Gold 960 EC  1 liter
Dual Gold 960 EC 1 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 20 726 Ft
Egységár: bruttó: 20 726 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Termékleírás
Ez egy szelektív, nem illékony gyomirtó szer, amely növekedési inhibitorként coleoptile vagy növény gyomlálásával működik csírázás vagy raszterizálás során.
A Tender a Dual Gold 960 EC herbicid második kereskedelmi neve, és ideális partnere a különböző napraforgó-technológiai programok előválogatásának.
Hatóanyag: S-metolaklór 960 g / l

Jellemzők:
A Dual Gold 960 EC egy előrelátható herbicid, amely kiváló és hosszú távú, különösen a gyomnövények és a széles levelű gyomok elleni küzdelmet biztosít. Aktív marad, és nem mozdul el a gyomok csírázási területéről.
Nagy oldhatósága van, a talaj felső rétegében is, még kis mennyiségű csapadék esetén is.
A Tender - a Dual Gold 960 EC második neve - ideális partnere a napraforgó növények különféle technológiai programjainak elővigyázatosságában.

Működési mód:
Ppi - vetés előtt az aszályos körülmények között történő beépítéssel. A beépítés felületi (a kombinálóval) nem több, mint 3-4 cm.
Preemergent - közvetlenül a vetés után, a növény és a gyomnövények növekedése előtt.
Palánta alapú zöldségek esetén a Dual Gold 960 EC-t a palánták ültetése előtt alkalmazzák. A kezelés optimális hatékonyságát a csírázóágy jó előkészítésének feltételei, bulgari nélkül, tavasszal, az őszi fa után vágják le.
Kezelt növények: Gyümölcsök, eper, burgonya, hagyma, őszi karfiol, bab, napraforgó, sárgarépa, mustár, kukorica, cukorrépa, szója, paradicsom, dohány, káposzta, padlizsán.

Kiszerelés: 1 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
000401
Tömeg
1,2 kg/DB