TOP termékek

Dicophar 500 ml

Dicophar 500 ml
Dicophar 500 ml
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
Aktív
bruttó: 10 640 Ft
Egységár: bruttó: 21 279 Ft/l
Részletek
A Dicophar készítményt kultúrgyep területek magról kelő és évelő kétszikű gyomnövényeinek irtásásra ajánljuk.

A készítmény a gyepet alkotó pázsitfűfélék bokrosodásának kezdetétől, áprilistól szeptemberig alkalmazható, fagymentes időszakban. A készítményt a gyep nyírását követően, a kétszikű gyomnövények növekedésének újbóli megindulása után kell kijuttatni permetezőgéppel 10 l/ha (100 ml/100 m2) dózisban, 1000 l/ha (10 l/100 m2) vízmennyiséggel. Frissen nyírt gyepet nem szabad kezelni. Legalább egy hetet várni kell a gyep nyírását követően, hogy az elpusztítandó gyomnövények levelei újra kifejlődjenek. A kezelésnél ügyelni kell arra, hogy a permetlé kultúrnövényekre ne kerüljön, mert azokat maradandóan károsítja. A kijuttatás után legalább egy hétig nem szabad füvet nyírni. A készítmény alkalmazható teljes felületkezelés és foltkezelés formájában.

Újonnan telepített gyepfelületre a telepítés után 6 hónapig nem szabad kijuttatni a készítményt. Nem szabad száraz, aszályos időszakban használni, amikor a gyep stresszhatás alatt áll. A legelőkön tilos használni, a készítménnyel kezelt növény nem alkalmas takarmányozásra.

Gyártói ajánlás
Ne használja a Dicophart tartósan száraz időjárás esetén, vagy ha a kezelés utáni 6 órán belül csapadék várható! Ne használja réten, mezőn, legelőn a készítményt a lóhere elleni hatása miatt!
Hatóanyag összetétel: 70g/l 2,4-D +70g/l MCPA + 42g /l MCPP-P + 20g/l dikamba

Kiszerelés: 500 ml
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
001858
Tömeg
700 g/DB