TOP termékek

Delan Pro 5liter

Delan Pro 5liter
Delan Pro 5liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 39 800 Ft
Egységár: bruttó: 7 960 Ft/l
Részletek
Almatermésűek, szőlő (bor) feketerothadás, peronoszpóra, varasodás betegségei elleni gombaölő szer.
A Delan Pro egyik alappillére a külső védelmet biztosító, három ponton ható kontakt ditianon, a másik összetevője pedig a fungicid- és immunizáló hatással egyaránt rendelkező, belső védelmet biztosító szisztemikus kálium-foszfonát (foszforossav), amely a legtöbb felszívódó peszticid molekulánál gyorsabban szállítódik a növényben.

Alma
A varasodás elleni védekezés alapját jelentő, jól ismert ditianon hatóanyagunk 50 éve szolgálja az almatermesztőket. Ezidő alatt számtalan formulációs váltáson esett át. 2017-től megújult, immár folyékony (SC) formulációban érhető el egy foszforossavas megerősítéssel, mely 10%-os hatékonyság növelést jelent a Delan? 700-hoz képest. A Delan? Pro motorja továbbra is a megbízható ditianon maradt, a kerekeket azonban 21. századira cseréltük, mely a mobilis foszforossav lett.

Szőlő
A peronoszpóra és feketerothadás elleni védelemben forradalmi áttörést jelentett a Delan? Pro bevezetése. Mivel a ditianon önmagában több ponton avatkozik be a peronoszpóra gomba életfolyamataiba, ezért a rezisztencia kockázat kialakulása minimális. A foszforossav egyrészt erős közvetlen fungicid hatással rendelkezik, másrészt közvetett immunizáló hatásának köszönhetően a ditianont tovább erősíti. Mindezekhez az előnyökhöz hozzáadódik a foszforrossav rendkívüli mobilitása a növényen belül, így nem csak a fürtöt, hanem a friss növekményt is kimagasló védelemben részesíti.

Hatóanyag: 125 g/l ditianon, 561 g/l kálium foszfonátok
Formuláció: EC
Kiszerelés: 2,5 ml, 100 ml, 500 ml, 5 l
Kultúra: almatermésűek, szőlő(bor)
Károsító: feketerothadás, peronoszpóra, varasodás
Kijuttatási időszak: szőlő: 5 leveles állapottól borsó nagyságú bogyó állapotig (BBCH 15-75)
almatermésűek: virágrügy pattanástól az érés kezdetéig (BBCH 53-81)
Dózis: szőlő: 1,8-3 l/ha
almatermésűek 0,8-2,5 l/ha
Permetlé: szőlő: 200-1200 l/ha
almatermésűek: 150-1500 l/ha
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 35-42 nap
Forgalmazási kategória: II. kategória

Kiszerelés: 5 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
002002
Tömeg
7,1 kg/db