Részletek
Részletes leírás
A bór fokozza a sejtfalak stabilitását, segíti a szénhidrát anyagcsere reakcióit, biztosítja a fotoszintézis akadálytalan működését, fokozza a virág- és termésképzést, növeli a szem-, illetve terméshozamot, javítja a minőséget.
Különösen bórigényes kultúrák:
cukorrépa, repce, napraforgó, burgonya, pillangósok (bab, borsó, lucerna), mák, alma, körte, szőlő zöldségfélék (káposzta, karfiol, répa). Javasoljuk Csöpp Mix 3 kiegészítésére, virágzás előtt fél dózissal.
Felhasználási javaslat:
Cukorrépa: 2-4 l/ha 4-6 leveles állapottól augusztus végéig
Napraforgó: 2-4 l/ha 3-4 leveles állapottól virágzás előtt egy hétig
Repce: 3-5 l/ha hajtásképződéstől virágzásig
Szőlő: 1-2 l/ha 3 leveles állapotban, majd virágzás előtt egy héttel
gyümölcs: 1-2 l/ha 2-3 hetente ismételve 2-3 alkalommal
Dinnye,uborka: 1-2 l/ha 2-3 hetente ismételve 3 alkalommal
Mák, dohány: 2-3 l/ha állománykezelésre
Paprika, paradicsom: 1-2 l/ha állománykezelésre
Maghüvelyesek: 2-3 l/ha állománykezelésre
Kiszerelés: 10 liter