TOP termékek

Colombus EC 1 liter

Colombus EC 1 liter
Colombus EC 1 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 16 802 Ft
Egységár: bruttó: 16 802 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Magról kelő- és évelő kétszikű gyomok irtására minden gabonafélében - szárbaindulás után is.

Adagolása: 15-30 ml/ - 10 l víz

Hatóanyag: 200 g/l klopiralid, 2,5 g/l floraszulam

Forgalmazási kategória: II (zöldkönyvszám köteles)

Biztos és gyors hatású, a kultúrnövényreés az utónövényre teljesen biztonságos, igazi kompromisszumnélküli készítmény. A Colombus EC három felszívódóhatóanyagot tartalmaz, amelyek eltérő hatóanyag-csoportba tartoznak.Hatásuk gyors, mivel a tünetek néhány nap múlva látszanakés 2-3 hét után látványos gyompusztulást tapasztalhatunk.
Javasolt növényvédelmi technológia:
A készítményt a gabona bokrosodásának kezdetétől a zászlós levél megjelenéséig lehet kijuttatni. A kijuttatás időpontját elsősorban a gyomnövények fenológiai állapota határozza meg. A magról kelő kétszikű gyomfajok 2-4 valódi leveles korukban, a ragadós galaj (Galium aparine) 2-4 levélörvös; az évelő kétszikű gyomfajok, az apró szulák (Convolvulus arvensis) 10-15 cm-es fejlettségnél, a mezei acat (Cirsium arvense) tőlevélrózsás állapotában a legérzékenyebb a készítményre. Erős ragadós galaj, mezei acat fertőzés esetén, valamint fejlettebb gyomnövények ellen az engedélyokiratban megjelölt magasabb dózisban kell alkalmazni.
Takarmánykukoricában a kijuttatást elsősorban a gyomnövények érzékeny fenológiai állapotához kell igazítani. A magról kelő kétszikű gyomfajok 2-4 leveles, a mezei acat (Cirsium arvense) tőlevélrózsás, az aprószulák (Convolvulus arvensis), a sövényszulák (Calystega sepium) 10-15 cm-es fejlettségüknél a legérzékenyebbek a készítményre. Erős gyomfertőzés, valamint fejlettebb gyomnövények ellen az engedélyokiratban meghatározott magasabb dózisban kell kijuttatni.
Hatóanyagai szelektívek a kultúrnövényre, a zászlóslevélig használható Nincs vetésváltás-korlátozás, bármilyen utónövény vethető vagy ültethető Legfejlettebb nehezen irtható gyomnövényekkel is elbánik.
Munka-egészségügyi várakozási idő: 0 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: előírás szerinti felhasználás esetén nem szükséges

Kiszerelés: 1 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
004891
Tömeg
1,2 kg/db