TOP termékek

Cidely Top 1 liter

Cidely Top  1 liter
Cidely Top 1 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 23 432 Ft
Egységár: bruttó: 23 432 Ft/l
Részletek
Cidely Top, 1 l

A Cidely Top egy transzlamináris lombgombaölő, megelőző hatással van a lisztharmat és a lombozat betegségeire a zöldségekben és az eperben. Diszpergálható koncentrátum formájában kerül forgalomba, és két aktív anyagot tartalmaz: difenokonazolt és ciflufenamidot.

Hatásmód:
-A Cidely Top két hatóanyagot tartalmaz: difenokonazolt és cyflufenamidot.
- A ciflufenamid a kémiai vegyületek új osztályának, az amidoximoknak az egyetlen képviselője. A kórokozó gombák fejlõdésének három fázisára hat: a házvezetõk kialakulásának gátlása, a micélium és spórák kialakulása. Kiváló megelőző, de gyógyító tevékenységet is képvisel.A növénybe való behatolás a leveleken keresztül átlátszó, de gőzhatással is rendelkezik.
- A difenokonazolt szisztémásán transzlaminárisan és akropetalálisan transzlaminálják a növény zöld részeire. A gomba ellen hat, amikor behatol a növénybe és a hauteurok kiképzése során, és megállítja a patogén gombák fejlődését azáltal, hogy megzavarja a szterinek bioszintézisét a sejtmembránokban. A leveleken mindkét oldalán átlátszóan eloszlik, ezáltal kiváló védelmet biztosítva a betegségek ellen.
- A két hatóanyag együttes hatása tehát a Cidely Top-nak szinergikus hatást vált ki számos betegség ellen. Bár a hatásmód megelõzõ és gyógyító felhasználást tesz lehetõvé, ajánlott a megelõzõ terméket alkalmazni a növények visszafordíthatatlan fertõzésének elkerülése érdekében.
Vezérlés spektruma:
- A Cidely Top a kórokozók széles skálájával küzd, mint például a Mycosphaerella fragariae, a Colletotrichum acutatum, a Colletotrichum lagenarium, az Alternaria solani, az Alternaria cucumerina, az Erysiphe lycopersici, az Erysiphe cichoracearum, a Fulvia fulva, a Leveillula tayica, a Sphara
Kompatibilítás:
- A Cidely Top sok más növényvédő szerrel és műtrágyával kompatibilis.
- Nem kompatibilis lúgos termékekkel, például a Bodeleas juice-val.
- A termék megfelelő felhasználása érdekében, mielőtt a Cidely Top-t bármilyen más növényvédő vagy műtrágya-termékkel összekeveri, ellenőrizze a kompatibilitási táblázatokat, és végezzen növényi tesztet.

Kiszállítás: 1 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
005118
Tömeg
1,2 kg/db