TOP termékek

Chikara 25 Wg 200 gr

Chikara 25 Wg  200 gr
Chikara 25 Wg 200 gr
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 86 240 Ft
Egységár: bruttó: 431 201 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Előírt növényvédelmi technológia:

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!
Szőlőben, fekete bodzában és erdészeti területeken csak sorkezelés formájában alkalmazható, legfeljebb a teljes terület 30 %-a kezelhető! Vasúti pályatesteken csak részterület kezelés vagy foltkezelés formájában juttatható ki, legfeljebb a teljes terület 30 %-a kezelhető (lokálisan száz folyóméter vágányfelületre számolva).
Szőlőben (bor- és csemegeszőlő) 2 évesnél idősebb telepítésben a T4-es életformájú (melegigényes, tavasszal csírázó nyárutói egyéves) kétszikűek tömeges kelésekor, azok 2-4 valódi leveles állapotában, posztemergensen javasolt a készítményt kipermetezni. A készítmény dózisát a gyomosodás mértéke, és a gyomfajok összetétele határozza meg, a gyomirtó hatás fokozása érdekében a készítményhez tapadást fokozó adalékanyag hozzáadása javasolt. Ebben az esetben a kijuttatást az évelő gyomnövények intenzív növekedési szakaszában, amikor a hajtások átlagos hossza eléri a 20-25 cm-t, apró szulák (Convolvulus arvensis) esetében a virágzást megelőző időszakban kell elvégezni tapadást fokozó adalékanyag hozzáadásával. A készítmény a szőlő hajtásaira, leveleire jutva fitotoxikus tüneteket okozhat, ezért a kijuttatásnál erre fokozottan ügyelni kell.
Vasúti pályatestek gyomirtására magról kelő egy- és kétszikű gyomnövények ellen posztemergensen kijuttatva alkalmazható, a gyomok tömeges kelése időszakában, 2-4 valódi leveles állapotukban. A hatásfokozás érdekében a készítményhez tapadást fokozó adalékanyag hozzáadása javasolt.
Erdészeti területek (karácsonyfa ültetvények, erdősítések) gyomirtására csak három évesnél idősebb lucfenyő (Picea abies), ezüstfenyő (Picea pungens), kaukázusi jegenyefenyő (Abies nordmanniana), erdeifenyő (Pinus sylvestris) és törpefenyő (Pinus mugo) telepítésekben használható. A készítményt kora tavasszal, a kultúrnövény nyugalmi állapotában, rügyfakadás előtt, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles állapotában, posztemergensen kell kipermetezni. A készítmény dózisát a gyomosodás mértéke, és a gyomfajok összetétele határozza meg.
Fekete bodzában, 4 évesnél idősebb ültetvényben, a kultúrnövény virágzása előtt, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles állapotában, posztemergensen kell a készítményt kipermetezni. A készítmény dózisát a gyomosodás mértéke, és a gyomfajok összetétele határozza meg. A gyomirtó hatás fokozása érdekében a készítményhez tapadást fokozó adalékanyag hozzáadása javasolt. A készítmény a fekete bodza hajtásaira, leveleire jutva fitotoxikus tüneteket okozhat, ezért a kijuttatásnál erre fokozottan ügyelni kell.

Hatásmechanizmus:
A flazaszulfuron hatóanyag a HRAC „B” (HRAC 2), acetolaktát-szintetáz működést gátló herbicidcsoporton belül a szulfonil-karbamid hatóanyagcsoportba tartozik.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Kiszerelés: 200 g
Adatok
Forgalmi kategória.
I. Receptre vásárolható készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
004336
Tömeg
400 g/db