TOP termékek

Cell Buster 10 kg

Cell Buster 10 kg
Cell Buster 10 kg
Nincs raktáron
bruttó: 113 260 Ft
Egységár: bruttó: 11 326 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
A Cell’Buster két Lactobaccillus törzset tartalmazó szárbontó készítmény. Gyors szárbontó képességének köszönhetően jobb talajszerkezetet, illetve jobb víz-, hő- és tápanyaggazdálkodást biztosít.
Hatására a szármaradványokból felszabadulnak és a növények számára hasznosíthatóvá válnak a tápanyagok, így hozzájárul a magasabb hozam eléréhez.
A Cell’Buster használatával csökken a kórokozók és a kártevők áttelelésének lehetősége, ennek köszönhetően alacsonyabb növényvédelmi költséggel számolhatunk. A benne található szerves anyag starter tápanyagot szolgáltat a mikróbáknak, így támogatva azok felszaporodását. A készítmény magas minőségű, válogatott tejsavbaktériumokat tartalmaz, ezáltal tágabb környezeti feltételek között (pl. széles hőmérséklet- és pH-tartomány) is alkalmazható és rugalmasabb felhasználást tesz lehetővé. A Cell’Buster hozzájárul a fenntartható gazdálkodáshoz, alkalmazásával egészségesebb, jobb szerkezetű és könnyebben művelhető talaj érhető el.

Használata:
Alkalmazza szaktanácsadás alapján, vagy az alábbiak szerint:
Valamennyi növénykultúrában 1 kg/ha mennyiségben, 100-300 l/ha vízmennyiséggel, a tarlóra és a szármaradványokra kipermetezve, majd azonnal a talaj felső rétegébe egyenletesen bedolgozva. A kijuttatást szélcsendes időben, porlasztás nélkül (minimum 177-218 mikronos cseppmérettel) kell elvégezni.

Kiszerelés: 10 kg
Adatok
Kategória
VEGYES
Cikkszám
004685
Tömeg
10,5 kg/db