TOP termékek

Cantus 1 kg (3)

Cantus 1 kg       (3)
Cantus 1 kg (3)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 57 972 Ft
Egységár: bruttó: 57 972 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Előírt növényvédelmi technológia:
Őszi káposztarepcében a fómás betegség ellen az első kezelést 4-6 leveles állapotban javasolt elvégezni. Az esetlegesen szükségessé váló második védekezést az oldalhajtások megjelenésétől zöldbimbós állapotig javasolt végrehajtani. A fehérpenészes-, szürkepenészes rothadás, valamint alternáriás betegség elleni védelmet a virágzáskor kell megkezdeni. Csapadékos időjárásban, járványveszély esetén a permetezést a virágzás végén, becőképződés kezdetén célszerű megismételni. A tavaszi védekezésekhez, illetve erős fertőzési nyomáskor a nagyobb dózis használata javasol
Szőlőben szürkepenész ellen a fertőzés szempontjából kritikus virágzás és a bogyófejlődés időszakában javasolt védekezni. A kijuttatás során a permetlé mennyiségét a kezelendő növényállomány fejlettségétől, lombfelületétől és művelésmódjától, valamint az alkalmazott növényvédelmi gép típusától függően kell megválasztani.

Felszívódó hatású készítmény.
Hatásmechanizmus: A boszkalid sejtlégzés gátló hatóanyag (FRAC kód: 7)

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
káposztarepce (õszi) alternária, szürkepenészesedés, fehérpenészes rothadás, fóma 0,3-0,5kg/ha nk
szõlõ szürkepenész 1-1,4kg/ha 28

Kiszerelés: 1 kg
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
003655
Tömeg
1,2 kg/db