TOP termékek

Rágcsálóírtó granulátum 140g (B1632) BROS

Rágcsálóírtó granulátum 140g (B1632) BROS
Rágcsálóírtó granulátum 140g (B1632) BROS
Raktáron
bruttó: 710 Ft
Egységár: bruttó: 5 071 Ft/kg
Részletek
BROS rágcsálóirtó granulátum szemcséi mérete, keménysége, különleges ízvilága vonzóvá teszi a terméket a rágcsálók számára. Innovatív, külön tasakokban található a méreganyag, emiatt fokozottan biztonságosnak mondható. A tasakos kiszerelés elejét veszi a kiszóródásnak, korlátozza a gyerekek, házi kedvencek hozzáférését a méreganyaghoz, valamint korlátozza a méreganyag illatanyagának elillanását, a külső eredetű szagokkal történő keveredését. Tovább tart a vonzó hatása.
A BROS rágcsálóirtó granulátum mind beltéren, mind kültéren egyaránt alkalmazható. A szert elfogyasztva a rágcsáló mumifikálódik tőle, amiatt nincsenek szagok, megakadályozza, hogy ember, háziállat lenyelje. A szer nem azonnali hatású, hogy a rágcsálók ne ismerjék fel az összefüggést az elhullás és a szer fogyasztása között.
Helyezzük ki ott, ahol rágcsálók jelenlétét észleltük: pl. búvóhelyeik közelében, a táplálkozási és szaporodási környezetükben valamint a rágcsálók vonulási útvonalában. Kihelyezésekor használjuk etető állomást!
140 gr
Adatok
Kategória
VEGYES
Cikkszám
003689
Tömeg
250 g/db