TOP termékek

Boroplus 10 liter

Boroplus 10 liter
Boroplus 10 liter
Raktáron
bruttó: 59 058 Ft
Egységár: bruttó: 5 906 Ft/l
Részletek
Boroplus
A Boroplus szerves komplexképző molekulákat tartalmazó, folyékony mikroelem-készítmény, amely komplex összetételének köszönhetően könnyen felvehető bórt biztosít a növények számára. Hatékonyan fokozza az olajszintézist és a generatív szervek képződését, ezáltal egységesebb virágzás, illetve magasabb beltartalmi értékek érhetők el.
Serkenti a cukrok képződését és szállítását, emiatt a kezelt növényekre fokozottabb gyökérnövekedés, jobb télállóság és tárolhatóság jellemző, mindezeknek köszönhetően pedig csökkennek a veszteségek. Bórtartalmát a növény képes közvetlenül felhasználni, így a Boroplus alkalmazásával hatékonyabb hasznosulás, jobb megtermékenyülés és magasabb hozam érhető el. Mivel nem fitotoxikus, ezért bármely fenofázisban, tankkeverékben is kijuttatható, emellett használatával elkerülhető a más bórkészítményeknél előforduló perzselés. Szermaradvány-mentesen alkalmazható, emellett kizárólag biogazdálkodásban is használható összetevőket tartalmaz.

Használata:
Alkalmazza szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:

Lombtrágyaként:
A virágbimbók képződésétől a terméskötés befejeződéséig.
almafélékben: 60-80 ml/100 l víz
más gyümölcsökben: 100-150 ml/100 l víz
zöldségekben és dísznövényekben: 80-100 ml/100 l víz
ipari növényekben: 1 l/ha

Tápoldatban:
Használja ültetéstől vagy túlzott vegetatív növekedés esetén. Ajánlott dózisa gyümölcs, zöldség és dísznövények esetén egyaránt 3-6 l/ha

FIGYELEM: A Boroplus keverése fehér vagy aktivált olajokkal nem ajánlott. Növényházban max. 50 ml/100 l koncentráció javasolt.

Kiszerelés: 10 l
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
MŰTRÁGYA
Cikkszám
004544
Tömeg
14,5 kg/db