TOP termékek

Bofix Garden 10 ml (3)

Bofix Garden 10 ml     (3)
Bofix Garden 10 ml (3)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 3 363 Ft
Egységár: bruttó: 336 309 Ft/l
Részletek
A Bofix Garden gyepgyomirtó az eddig ismert gyomirtó szereknél szélesebb gyomirtó spektrummal rendelkezik.
A Bofix garden adagolása és kijuttatása:

A készítményt 15-20 ml/100 m2 dózisban kell kijuttatni 10 l vízzel kipermetezve az évelő kétszikű gyomfajok intenzív növekedésének kezdetén, még virágzás elő (a készítmény hatékonysága fokozottabb fiatal gyomnövények ellen, amikor a leveleket borító viaszréteg még nem vastagodott meg). A gyomnövényekben gyorsan felszívódik, majd a nedvkeringéssel eljut a növekedési pontokba (hajtáscsúcs és gyökérzet). Az évelő gyomok esetében a földalatti szaporító képleteket (rizómákat) is elpusztítja, ezáltal megakadályozza újrahajtásukat.

Technikai információk:
A gyomirtásra legalkalmasabb a meleg, párás idő, amikor a levelek felülete száraz. Aszályos vagy hideg (10°C alatt) időjárás esetén a gyomirtást kerülni kell. Szárazság esetén az első esőt követő 1-2 hét múlva kell a kezelést elvégezni. Egy tenyészidőszakban a készítménnyel két kezelés végezhető, az egyik tavasszal, a másik pedig ősszel, amikor a gyep növekedése még nem olyan intenzív. Fontos, hogy ne nyírjunk füvet a tervezett gyomirtás előtt és után 3-5 napon belül! Fiatal telepítéseknél az első gyomirtás csak beállt állományban, a gyepet alkotó fűfajok bokrosodása után végezhető el.

Kiszerelés: 10 ml
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
003307
Tömeg
20 g/db