TOP termékek

Bioplantella műtrágya dísznövényekre 1 kg

Bioplantella műtrágya dísznövényekre 1 kg
Bioplantella műtrágya dísznövényekre 1 kg
Raktáron
bruttó: 1 310 Ft
Egységár: bruttó: 1 310 Ft/kg
Részletek
A Plantella vízben oldódó speciális trágya ideális díszbokrokhoz, díszfákhoz és más kültéri dísznövényekhez, sövényekhez, sírkerti növényekhez, de használható ablakban és balkonon nevelt növényekhez is. A trágya vízben oldódó kristályok formájában kerül forgalomban, ezért gyorsan hat, a használata igen egyszerű. Kedvező hatással van a növényre: elősegíti a növekedést, a virágzást, és kedvezően befolyásolja a termőképességet.

Előnyök:
-ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás, egyszerű adagolás,
-1 kg 200 literhez elegendő,
-vízben oldódó kristályok, a gyors hatás érdekében,
-takarékos használat,
-tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium-alapú főbb tápanyagokat és a szükséges mikroelemeket.

Használat:
10 liter tápoldat elkészítésére 50 g trágyára van szüksége. Ezzel a tápoldattal locsolja a növényeket a növekedés időszakában, 2 literrel négyzetméterenként. A mellékelt mércével, a tetejéig töltve, éppen 50 g-ot lehet kimérni.
A díszbokrokat, a díszfákat és a sövényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 5 literrel kell megtrágyázni négyzetméterenként; a virágzó bokrokat minden 2-3. hétben, májustól júniusig, 5 literrel négyzetméterenként; az ablakban és balkonon nevelt növényeket minden 8-14. napon, júniustól szeptemberig 2 literrel a virágláda métereként, az egyéb virágládában nevelt növényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 4-5 literrel négyzetméterenként.

Kiszerelés: 1 kg
Adatok
Kategória
MŰTRÁGYA
Cikkszám
003452
Tömeg
1,2 kg/db