TOP termékek

Biomit Növénykondicionáló 10l

Biomit Növénykondicionáló  10l
Biomit Növénykondicionáló 10l
Nincs raktáron
bruttó: 15 494 Ft
Egységár: bruttó: 1 549 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
BIOMIT egy forradalmian új magyar találmány, levédett világszabadalom, ami hatással lesz az elkövetkezendő időkben a világ növénytermesztésére, mezőgazdaságára és állattartására.
100% -ban organikus levéltrágya és talajjavító rendszer.
A termékcsalád (Humin Expert+Biomit) együttes használatával teljesen műtrágya és vegyszermentes gazdálkodás valósítható meg, lényegesen magasabb terméshozammal, beltartalommal, finomabb, minőségi ízekkel, mindez a már megszokott korábbi módszereknél kedvezőbb áron. A BIOMIT bármilyen növénykultúrában kifejti kedvező hatását, felhasználási területe igen sokrétű: konyhakerti növények, gyümölcsösök, szántóföldi növények, legelők, kerti pázsit, dísznövények, díszfák, tuják, szobanövények, szinte minden növény kezelhető vele. Az eredmény garantáltan nem marad el.
BIOMIT : növénykondícionáló lombtrágya
Növeli a termést, a fagy-és szárazságtűrést, javítja a minőséget és a tárolhatóságot, koraibb beérést és hatékonyabb növényvédelmet biztosít.
A permet száradását követően fehéres filmréteg képződik a leveleken, mely eső és öntözővíz által nem mosódik le.
Repellens anyagainak köszönhetően riasztó hatással rendelkezik a kártevő rovarokra nézve. A 70 féle növényi kivonatnak köszönhetően a rovarok általában elkerülik a Biomittal kezelt növényi kultúrát. Amennyiben mégis megrágcsálják a levelet, a mikronizált dolomitszemcsék az emésztőnedvekkel elegyedve letapadnak az emésztőrendszerben, ezáltal a rovar rövid idő alatt elpusztul.
Az összetevők komplex hatásmechanizmusa miatt képes csökkenteni és blokkolni a ma ismert összes gomba és baktérium fertőzés által okozott betegségek kialakulásának lehetőségét. Folyamatos használata során a kezelt növény ellenállóbb lesz a betegségekkel, faggyal és szárazsággal szemben, így a rendszer szignifikánsan csökkenti ezen károk kockázatát.
Részletes leírást itt olvashat.
Egyedülálló komplex összetétel!
Kálcium: 10,0 m/m%
Magnézium: 4 m/m%
Kén: 1,6 m/m%
Bór: 0,09 m/m%
Réz: 0,6 m/m%
Vas: 0,4 m/m%
Mangán: 0,6 m/m%
Cink: 1,0 m/m%
1 liter = 1,6 kg ph = 5,5 +- 0,5.
Több, mint 70 féle növényi kivonatot, szerves savakat, mikronizált dolomit port, vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz.
Okkersárga színű, jellegzetes gyógynövény illatú szuszpenzió.
Szántóföldi kultúrák kondíciójának javítására:
- 5-10 l/ha mennyiségben a tenyészidőszak alatt 2-5 alkalommal (15-50 liter/tenyészidőszak) legfeljebb 3%-os töménységben, állománypermetezéssel kijuttatva.

Kiszerelés: 10 liter
Adatok
Kategória
MŰTRÁGYA
Cikkszám
000468
Tömeg
16,5 kg/DB