TOP termékek

Fasebkezelő 200ml BIOCERA

Fasebkezelő 200ml BIOCERA
Fasebkezelő 200ml BIOCERA
Nincs raktáron
bruttó: 1 507 Ft
Egységár: bruttó: 7 535 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
BIOCERA MÉHVIASZ TARTALMÚ FASEBKEZELŐ és OLTÓVIASZ

ÖSSZETEVŐK: méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb .
A Biocera méhviasz tartalmú fasebkezelő és oltóviasz alkalmazása:

felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél, nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.

A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsetel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, -10 O C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.
A Biocera fasebkezelő és oltóviasz felhasználásának előnyei:

A BIOCERA fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszan tartó védelmet biztosít. Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága –különösen a nyári melegben- jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.

Kiszerelés: 200 ml
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
VEGYES
Cikkszám
001199
Tömeg
300 g/DB