TOP termékek

Biofluid 10 liter

Biofluid 10 liter
Biofluid 10 liter
Nincs raktáron
bruttó: 5 144 Ft
Egységár: bruttó: 514 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
A Biofluid® egy természetes alapanyagú növénykondícionáló készítmény növénykárosító baktériumok, gombák, rovarok valamint fonálférgek leküzdésére. Különlegessége, hogy folyamatos használata mellett többszörösére növeli a nitrogén, foszfor, kálium és a mikroelemek hasznosulását.
A Biofluid® alkalmazható minden virágkultúrában, a termesztés minden ciklusában. Serkenti a növekedést (eredést, csírázást), növeli a szárazságtűrő és a különböző korokozókkal szembeni ellenállóképességet. Levélre permetezve megakadályozza, illetve visszaszorítja a növény rovar- és gombafertőzöttségét.
Talajba juttatva megköti és a növény számára felvehetővé teszi a nitrogént, valamint feltárja a zárt kötésben lévő felhalmozódott káliumot és foszfátokat. Javítja a talajszerkezetet, oxigént juttatva a termesztő közeg mélyebb részeire. Visszaállítja a talajéletet, ezáltal a legkeményebb talaj is morzsalékossá válik, megkönnyítve ezzel a talajművelést.
A Biofluid® tápanyaga jó kondícióba hozza a vele kezelt kultúrát, még többé és jobb termést eredményezve. Elősegíti a virágkötést és a gyümölcsérés egységességét. Pozitívan befolyásolja a termés beltartalmi értékét (cukor-, sikér- és fehérjetartalom) és eltarthatóságát. Tápanyagösszetétele harmonizált a növények számára. Könnyen felvehető makro és mikroelemekben, nyomelemekben, természetes enzimekben és hormonokban gazdag.

Kiszerelés: 10 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
MŰTRÁGYA
Cikkszám
001441
Tömeg
13 kg/DB