TOP termékek

Belem 0,8 MG 12 kg

Belem 0,8 MG  12 kg
Belem 0,8 MG 12 kg
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át! Így, ha kosarába teszi ezt a terméket, akkor a rendelését, csak személyesen telephelyünkön tudja átvenni a 6230 Soltvadkert Bocskai u.127 szám alatt!

Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 24 689 Ft
Egységár: bruttó: 2 057 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Belem 0,8MG 12 kg talajfertőtlenítő
Taglózó hatású rovarölő szer, amely kíméletes a talaj hasznos szervezeteivel szemben

Kukoricában és napraforgóban a vetéssel egy menetben vagy a vetés előtt kell a rovarölő talajfertőtlenítő szert kijuttatni és a talajba dolgozni. A vetés során biztosítani kell a granulátumok talajjal való teljes fedettségét, a talaj felszínére szóródott granulátumok maradéktalan összegyűjtését és eltávolítását. A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható! Légi kijuttatás nem engedélyezett!
Hatásmód

A termékben lévő, piretroidok közé tartozó cipermetrin az azonnali, gyors taglózó hatást biztosítja az idegsejtek ingerület továbbadásának megakadályozásával. A hatóanyag mikrogranulátum formában kerül a magárokba, így biztosítja a vetőmag hosszútávú védelmét. Egyedi formulációjának köszönhetően a hatóanyag kevésbé mobil a talajban, így a mag környékén tudja kifejteni rovarölő hatását. A cipermetrin hatóanyag kímélőbb hatással rendelkezik a talajban lévő hasznos élő szervezetekre pl. földigiliszta.

Kiszerelés: 12 kg
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
ROVARÖLŐK
Cikkszám
005018
Tömeg
12 kg/db