TOP termékek

Aurora 40 Wg 100 gr

Aurora  40 Wg   100 gr
Aurora 40 Wg 100 gr
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 12 430 Ft
Egységár: bruttó: 124 301 Ft/kg
Részletek
A termék jellemzői

Az Aurora 40 WG egy posztemergens kontakt gyomirtó szer búza, árpa, rozs és tritikálé esetében. Az Aurora 40 WG különösen a közönséges kikericsre, veronikára, barkócára és gyöngyvirágra, valamint nagyon jó hatással van az ibolyára. Ezen tulajdonságai miatt elsősorban herbicidekkel kombinálva alkalmazható egyszikű és kétszikű gyomok ellen egyaránt. Önmagában csak akkor használható, ha a kikerics és a veronika vagy az ibolya fogékony stádiumában (4-6 leveles) akarjuk a kikericset és a veronikát vagy az ibolyát visszaszorítani.

Hatóanyag
500 g/kg karfentrazon-etil

Készítmény
WG - vízben diszpergálódó mikrogranulátum

Akció
A karfentrazon-etil nagyon gyorsan hat az érzékeny gyomokra, amelyek a kijuttatást követő 5-7 napon belül elpusztulnak. 5 °C körüli alacsony hőmérsékleten is hatékony, ami lehetővé teszi a kora tavaszi vagy őszi kijuttatást. A kijuttatást követő 1 óra eső már nem csökkenti a gyomirtó szer hatékonyságát. A karfentrazon gyors lebomlása a talajban és a növényekben lehetővé teszi a későbbi kultúrák korlátozás nélküli vetését. Szintén korlátozás nélkül használható a PHO-ban.

A hatékonyság spektruma megbízhatóan hatékony közönséges parlagfű, veronika, bíborlábfű, bíborlábfű, angolnafű, közönséges habvirág, közönséges bogáncs, fehér gyöngyvirág, pásztortáska, repce parlagfű. jól működik parmezánfű, szeretetvirág, csillagvirág, bükköny, encián. Ellenálló gyomok - kökény, kamilla, farkasmák, évelő gyomok.

Adagolás és alkalmazás

40-50 g/ha Vyššia dávka je určená na buriny v pokročilejšej rastovej fáze alebo je vhodná pri ich kalamitnom výskyte. Pre dobrú účinnosť je treba zabezpečiť kvalitné pokrytie burín postrekovou tekutinou. Odporúčame dávku 300 l postrekovej tekutiny na 1 hektár. Je možný jesenný i jarný postrek. Včasná aplikácia odstráni skôr konkurenciu burín a tým je vyšší pozitívny vplyv na vývin obilnín. Jesenná aplikácia je vhodná do skoro siatych ozimín. Jarná aplikácia je možná aj veľmi skoro na jar. V každom prípade herbicíd aplikujeme v čase, kedy je väčšina rastlín lipkavca vzídená a je aspoň vo fázi 2-3 praslenov. Z hľadiska vegetačnej fázy obilnín je aplikácia ohraničená fázami BBCH 13- 29, t.j. od 3. listu do konca odnožovania.
A növényvédő szert biztonságos módon használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. A 400 g-os kiszerelésben lévő terméket professzionális felhasználóknak szánjuk. A műszaki adatok kifejezett értesítés nélkül változhatnak. Az ábrák csak tájékoztató jellegűek.

Kiszerelés: 100 g
Adatok
Forgalmi kategória.
I. Receptre vásárolható készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
003183
Tömeg
200 g/db