TOP termékek

Arvalin LR 250 gr (24db/#)

Arvalin LR 250 gr   (24db/#)
Arvalin LR 250 gr (24db/#)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 2 290 Ft
Egységár: bruttó: 9 160 Ft/kg
Részletek
Lótücsökirtó csalétek és mezei pocok ellen hatásos irtószer.
A kukoricadarára felvitt hatóanyagot a kártevők elfogyasztják, továbbá a cink-foszfid a talajnedvesség hatására gázosodik, és a járatokba lefele húzódva fejti ki hatását.

Használata:
Lótücsök járta helyeken a feltalálható járatokba kell beszórni a csalétket, lehetőleg késő délután vagy alkonyatkor meleg nyirkos talajra (eső vagy alapos öntözés után 2 nappal), majd azonnal be kell taposni a járat nyílását. A kezelés hatásosságát fokozza ha azt 8-10 nap után megismételjük.
Száraz, hideg talajban, túl hideg vizes öntözés után ( a lótücsök aktivitásának hiánya esetén ) alkalmazva a szer hatástalan.
A csalétket a mezei pocok által lakott, vagyis a kezelést megelőző napon betaposott és a következő nap a kártevő által kibontott lyukba kell helyezni.
Vadon élő állatok védelme érdekében a talaj felszínére kiszórni tilos!
A bekerítetlen területen a kezelés ideje alatt és az azt követő 2 hétig külön jelzéssel kell ellátni. A jelőlésben fel kell hívni a figyelmet a szertől való mérgeződés veszélyére! A kezelt területre 14 napig állatokat engedni tilos!
Adagolás: 2-3 szem / járat, a járat nyílásába helyezve, házi kerti felhasználás esetén 6-15 g / 100m2.
Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Kiszerelés: 250 g
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
TALAJFERT
Cikkszám
000611
Tömeg
400 g/DB