TOP termékek

Armetil C 30gr leveles (2) (metalaxil+réz)

Armetil C  30gr leveles  (2) (metalaxil+réz)
Armetil C 30gr leveles (2) (metalaxil+réz)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 819 Ft
Egységár: bruttó: 27 305 Ft/kg
Részletek
Szőlő, burgonya, paradicsom és padlizsán gombás betegségei ellen.
Hatóanyag: 80 g/kg metalaxil + 702 g/kg réz-oxiklorid
Házikerti adagolása: 30g / 10 liter permetlé

Peronoszpóra elleni készítmény mindkét hatóanyag jól bevált kombinációt képez az intenzív növekedési időszakban és nagy fertőzési nyomás esetén is.
Szőlőben peronoszpóra ellen a készítménnyel végzett kezeléseket, permetezési programba illesztve, a fertőzésveszélyes időszakban, előrejelzésre alapozottan megelőző jelleggel általában a hajtások 30-40 cmes állapotában szükséges megkezdeni és a fertőzési nyomástól függően 10-14 nap múlva célszerű megismételni.
Burgonyában fitoftórás betegség ellen a permetezéseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell megkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.
Hajtatott paradicsomban és tojásgyümölcsben fitoftórás betegség ellen a kezeléseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell elkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.

Kiszerelés: 30 g
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
004973
Tömeg
50 g/db