TOP termékek

Armetil C 200 g (2) (metalaxil+réz)

Armetil C 200 g (2)  (metalaxil+réz)
Armetil C 200 g (2) (metalaxil+réz)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 2 821 Ft
Egységár: bruttó: 14 105 Ft/kg
Részletek
Szőlő, burgonya, paradicsom és padlizsán gombás betegségei ellen.

Hatóanyag: 80 g/kg metalaxil + 702 g/kg réz-oxiklorid

Házikerti adagolása: 30g / 10 liter permetlé

Peronoszpóra elleni készítmény mindkét hatóanyag jól bevált kombinációt képez az intenzív növekedési időszakban és nagy fertőzési nyomás esetén is.

Szőlőben peronoszpóra ellen a készítménnyel végzett kezeléseket, permetezési programba illesztve, a fertőzésveszélyes időszakban, előrejelzésre alapozottan megelőző jelleggel általában a hajtások 30-40 cmes állapotában szükséges megkezdeni és a fertőzési nyomástól függően 10-14 nap múlva célszerű megismételni.

Burgonyában fitoftórás betegség ellen a permetezéseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell megkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.

Hajtatott paradicsomban és tojásgyümölcsben fitoftórás betegség ellen a kezeléseket előrejelzésre alapozottan, megelőző jelleggel kell elkezdeni, majd a fertőzésveszély alakulásától függően 10-14 nap múlva indokolt megismételni. Elnyúlt fertőzési időszakban a további szükséges kezeléseket más hatásmechanizmusú készítményekkel kell elvégezni.

Kijuttatáskor védőfelszerelés viselése ajánlott!

Kiszerelés: 200 g
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
004972
Tömeg
300 g/db