TOP termékek

Amalgerol Essence 15 liter

Amalgerol Essence 15 liter
Amalgerol Essence 15 liter
Aminósav alapú készítmény .Felhasználható: Gyep, Dísznövények, Zöldség, Gyümölcs,Szőlő
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 111 871 Ft
Egységár: bruttó: 7 458 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Az Amalgerol® Essence töményebb készítmény, mint az Amalgerol ezért dózisa általában a használt Amalgerol dózis fele, ez legtöbbször 2 liter terméket jelent hektáronként.
Felhasználását ugyanúgy, mint az Amalgerolét, minden kultúrában javasoljuk, de előnyös tulajdonságait a kertészeti kultúrákban kamatoztathatjuk leggazdaságosabban.

Amalgerol Essence (15 liter)
Amalgerol Essence - A már ismert Amalgerol modern, biológiai termesztésben is használható továbbfejlesztett változata.

Az Amalgerol® Essence-ben az összetevők kiegészültek egy széles aminosav sorral, növelve az Essence biológiai hatékonyságát. Az aminosavak fontosak a növények ellenálló képességének fokozásában is.
Ha stressz éri a növényeket, akkor bezárják a gázcserenyílásokat és elkezdik raktározni a tápanyagokat, így az aminosavakat is. Mivel zárt gázcserenyílásokkal, levegő nélkül nem lehet anyagokat előállítani, a növények a saját elraktározott anyagaikat kezdik lebontani a túlélés érdekében. Ha a stressz hosszú ideig tart, vagy ebből az állapotból nem tudjuk kihozni a növényeket, az a növény károsodásával, termésveszteséggel esetleg a növény kipusztulásával járhat.

Az Amalgerol története
Az Amalgerol® 75 éves múltra tekint vissza, eredetileg egy svájci vegyész fejlesztésének az eredménye. Kezdetben a terméket biológiai anyagként az állattartásban a trágya kezelésére, annak minél tökéletesebb bontására fejlesztették ki. A növénytermesztésben a növények és a talaj kezelésére tovább fejlesztve született meg jelenlegi változata, amelynek teljes szabadalmaztatott gyártási joga átkerült az ausztriai Innsbruckba a Hechenbichler GmbH családi vállalkozáshoz. Az Amalgerol® gyártása napjainkban is teljes titoktartás mellett folyik, annak érdekében, hogy a hamisítás elkerülhető legyen és szigorú gyártási előírások, rendszabályok alapján történik.

Felhasználási javaslat:
Az Amalgerol® Essence töményebb készítmény, mint az Amalgerol ezért dózisa általában a használt
Amalgerol dózis fele, ez legtöbbször 2 liter terméket jelent hektáronként.
Felhasználását ugyanúgy, mint az Amalgerolét, minden kultúrában javasoljuk, de előnyös tulajdonságait a kertészeti kultúrákban kamatoztathatjuk leggazdaságosabban.
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
BIO TERMÉK
Cikkszám
005119
Tömeg
20 kg/db