TOP termékek

Alfa solo 1*3 ml ampullás (10db/#) /score/

Alfa solo 1*3 ml  ampullás  (10db/#) /score/
Alfa solo 1*3 ml ampullás (10db/#) /score/
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 731 Ft
Egységár: bruttó: 243 773 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek
Felszívódó gombaölőszer levélfodrosodás, varasodás és egyéb gombabetegségek ellen.

Kultúra: alma, körte, őszibarack, nektarin

Károsító: almafavarasodás, körterozsda, levélfodrosodás, levéllikasztó gomba, lisztharmat, varasodás. Felszívódó gombaölő szer.

Kiemelkedő hatékonyság az almavarasodás ellen

Adagolása: 3-5 ml / 10 liter, 0,2 -0,25 l / ha

Hatóanyag: 250 g/l difenokonazol

Hatásspektrum és dózis

Kultúra Kórokozó Dózis, kijuttatási időpont É.V.I.
alma, körte varasodás, Varasodás, lisztharmat, körterozsda ellen 0,2–0,25 l/ha dózisban. A Score-t az alma legérzékenyebb növekedési szakaszában javasoljuk a varasodás (fuzikládium) elleni védekezésre.
lisztharmat, A Score egyedülálló tulajdonsága, hogy a csapadékhullás kezdetétől számított 96 órán (4 napon) belül kijuttatva is képes a varasodás fertőzést leállítani és a tünetek megjelenését megakadályozni.
körterozsda A Score-t sziromhullástól ajánljuk az alma védelmére blokkszerűen, 8–10 naponként kijuttatva. A Score a permetezést követően gyorsan felszívódik és védelmet nyújt az intenzív növekedési időszakban is.
A Score-os kezelések előtt egérfüles állapottól a Chorus-t célszerű alkalmazni. A körtevarasodás elleni védelem megegyezik az almánál leírtakkal. 14 nap

őszibarack tafrinás Tafrinás levélfodrosodás, lisztharmat, levéllikasztó betegség ellen 0,2 l/ha dózisban 3 alkalommal 1–2 rezes lemosó permetezés után.
levélfodrosodás, lisztharmat,
levéllikasztó
betegség 14 nap

Kiszerelés: 3 ml
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
000012
Tömeg
5 g/DB