TOP termékek

Agriplant 1 N-P-K 20-5-10 2kg

Agriplant 1    N-P-K  20-5-10    2kg
Agriplant 1 N-P-K 20-5-10 2kg
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 2 911 Ft
Egységár: bruttó: 1 456 Ft/kg
Nem vásárolható!
Részletek
Nitrogéntúlsúlyos komplex vízoldható műtrágya az intenzív növekedési időszakra. Nitrogénigényes kultúrákban, például levélzöldségekben és levéldísznövényekben különösen javasolt a használata - kiszórásra, csepegtető és árasztásos öntözéshez, talaj nélküli kultúrákhoz és levéltrágyázásra.

Dózis: tápoldatozással 0,05–0,2%-os töménységben.

Nátrium, klorid és karbamid mentes

Zöldségtermesztésben általánosan az intenzív növekedés időszakában, a zöldtömeg növelés érdekében javasolt a kijuttatása. Javasolt dózisa tömlős locsoláshoz, vagy chemigation rendszerrel történő kijuttatáshoz: 25-75 kg/ha (7-9 mm bemosó csapadékkal történő kijuttatással), csepegtető öntözéshez 0,05-0,2% -os oldat töménység, levéltrágyázáskor max. 0,3%-os oldatot javasolt kijuttatni. Kifejezetten generatív zöldségfajtáknál folyamatos tápoldatozásra a dózisok, és az EC apró adagokban történő növelésével 0,05-0,4%-os oldattal javasolt.
Dísznövénytermesztésben az ültetés utáni intenzív zöldtömeg növekedés idején, csepegtető rendszerrel történő kijuttatáshoz 0,05-0,2%-os dózisban javasolt az alkalmazása. Levéldísznövények termesztésében folyamatos tápoldatozásra 0,05-0,4%-os oldatban javasolt a kijuttatása, vagy levéltrágyaként 0,3%-os töménységben.
Gabonafélékben az intenzív növekedés időszakában a zöldtömeg képzésre, és a termés mennyiségének növelésére chemigation rendszerrel történő kijuttatásra 25-75 kg/ha-os dózisban javasolt az alkalmazása, 7-9 mm csapadékkal kijuttatva. Levéltrágyázásra, növényvédelmi munkákkal egy menetben 3-7 kg/ha-os dózisban javasolt az alkalmazása.

Kijuttatás: Az Agriplant® termékcsalád tagjai problémamentesen kijuttathatók csepegtető és mikroszórófejes öntözéssel, lineár rendszerrel, vagy akár hagyományos tömlős öntözéssel is. Mivel karbamid mentesek, így hidrokultúrás termesztésben is használhatók

Kiszerelés: 2 kg
Adatok
Kategória
MŰTRÁGYA
Cikkszám
004381
Tömeg
2,1 kg/db