TOP termékek

Agita 10 Wg 400 gr

Agita 10 Wg  400 gr
Agita 10 Wg 400 gr
Raktáron
bruttó: 20 877 Ft
Egységár: bruttó: 52 193 Ft/kg
Részletek
Forradalmian új vízoldékony légyirtó granulátum. Új típusú hatóanyagának köszönhetően a már rezisztens legyeket is elpusztítja. Felhasználható vízzel oldva kikenve, illetve kipermetezve.
Hatóanyag: tiametoxám 10%
III. forgalmazási kategóriájú, szabad forgalmú irtószer.

Használati utasítás:
A készítmény felkenéssel használható fel.
Öntsünk a doboz tartalmához 60 ml langyos vizet, jól keverjük el, majd várjunk kb. harminc percig, hogy a részecskék teljesen feloldódjanak. A híg pépből lapos ecsettel 5 cm széles és 50 cm hosszú csíkokat kenjünk a legyek kedvenc tartózkodási helyire (pl. gerendákra, ablakokra, ablakkeretekre, lámpatestekre, tartóoszlopokra) olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el.
100 m² alapterületen kb 1 m² felület kezelése szükséges, azaz egy istállóban legalább 20 db (10 x 30 cm nagyságú) csíkokat létesítsünk.
A készítmény kb. 40 m² alapterületű helyiség egyszeri kezelésére elegendő.
A felhígított készítményt még aznap fel kell használni.
A készítmény 4-6 héten keresztül a házilegyek folyamatos elölését biztosítja. A legyek elpusztulása a mérgezett csalétek elfogyasztása után csak 1-2 óra múlva észlelhető.
Ha a felkent, illetve felpermetezett felület szennyeződik, porosodik, a kezelést célszerű megismételni vagy vízzel átkenni.
Gyártja: Novartis A.G. (Basel, Svájc)

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, napfénytől és nedvességtől mentes, jól szellőztetett helyen tárolva a gyártástól számítva 2 évig használható fel.

Biocid alkalmazáskor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!”
400 g
Adatok
Kategória
VEGYES
Cikkszám
003503
Tömeg
540 g/db