TOP termékek

Agil 100 EC 5 liter

Agil 100 EC  5 liter
Agil 100 EC 5 liter
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 70 000 Ft
Egységár: bruttó: 14 000 Ft/l
Részletek
Hatóanyag: 100 g / l Propaquizafop
Formuláció: Koncentrált emulzió

Jellemzők:
Az Agil 100 EC egy herbicid, amely szisztémás hatással van a kétszikű növények minden gyepére és szelektív gyomra.
A hatóanyag nagyon gyorsan felszívódik a gyomok leveleiben (kb. 1 óra múlva), és minden intenzív növekedési pontra fordul, beleértve a gyökereket és a rizómákat. Az Agil 100 EC az enzimek és zsírsavak merisztematikus sejtekből történő gátlásával elpusztítja a sejtek létfontosságú funkcióit, és a gyomokat meghalja.
Tehát mindössze 1-2 nappal az alkalmazás után a kezelt gyomok megszűnnek, a fiatalabb sárgás színű marad.
Az alkalmazás után 10-12 nappal az egész növényt megszárítjuk, az évelő fű rizómák egy barna árnyalatot kapnak, amely a tetején kezdődik és végül rothad.
A termék herbicid hatása gyorsabb, ha a gyomok fiatalabb fázisban vannak, és a vegetációs körülmények optimálisak a növekedéshez (elegendő nedvesség, hő, fény).
Az Agil 100 EC herbicidje kiválóan szabályozza a gyomnövények (évelő fű) és különösen a pirin fajok és a költségrész problémáját.

Használat:
Az Agil 100 EC kezelést a következőképpen végezzük:
Az éves füvet (a Poa annua kivételével) 1-2 leveles szakaszban 0,5 l / ha Agil 100 EC-t alkalmazzuk. a fejlettebb növekedési fázisokban az Agil 100 EC adagját 1 l / ha-ra emelik , vagy akár 1,2 l / ha, ha a gyomnövények az ütközésmérő vége felé irányulnak. A Poa annua 1 - 2 l / ha dózisban küzd a fiatal korban (1-3 levél).

A fajtól függő évelő fűfélék, küzdelem az alábbiak szerint:
- Sorghum halepense: 30-40 cm magasság elérésekor 1 - 1,5 l / ha;
- Elymus repens: ha 15-25 cm, 1 - 2 l / ha;
- Cynodon dactylon: ha 15-20 cm, 1 - 2 l / ha.

Minden esetben alacsonyabb dózisok alkalmazandók az alacsonyabb fertőzésekre, és optimális alkalmazási körülmények között, és nagyobb dózisokat használnak az erős fertőzések és a nehezebb alkalmazási körülmények között.

Kiszerelés: 5 liter
Adatok
Forgalmi kategória.
III. Szabad forgalmú készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
000764
Tömeg
5,6 kg/DB