TOP termékek

Affirm 1 kg

Affirm   1 kg
Affirm 1 kg
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Nincs raktáron
bruttó: 16 000 Ft
Egységár: bruttó: 16 000 Ft/kg
Nincs raktáron
Részletek
Kimagasló hatékonyság hernyókártevők ellen! Alma, borszőlő, cukkini, csemegeszőlő, görögdinnye, körte, paprika, paradicsom, patisszon (csillagtök), saláta, sárgadinnye, tökfélék, uborka, zöldbab kultúrákban aknázómolyok, gyapottok-bagolylepke, gyümölcsmolyok, sodrómolyok, szőlőmolyok ellen.

ELŐÍRT NÖVÉNYVÉDELMI TECHNOLÓGIA:
Alma, körte, és szőlő kultúrákban molykártevők ellen feromoncsapdás rajzásmegfigyeléshez igazítva kell a kezelést elvégezni a tojásrakás után, a lárvák tömeges kelése kezdetén. A védekezést a rajzás intenzitásától függően 7-10 naponként lehet megismételni.
Szabadföldi és hajtatott paprika, paradicsom, zöldbab, uborka, cukkini, dinnye, tök és saláta kultúrákban a gyapottok-bagolylepke ellen feromoncsapdás rajzásmegfigyeléshez igazítva kell a kezelést elvégezni a tojásrakás után, a lárvák tömeges kelése kezdetén. A védekezést a rajzás intenzitásától függően 7-10 naponként lehet megismételni.
Súlyos fertőzésveszély fennállásakor a nagyobb dózis alkalmazása ajánlott. Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is!
A permetlé mennyiségét a lombfelület nagyságától, valamint az alkalmazott géptípustól függően kell megválasztani.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

Kiszerelés: 1 kg
Adatok
Forgalmi kategória.
II. Feltételes forgalmú készítmény !
Kategória
GOMBAÖLŐK
Cikkszám
002147
Tömeg
1,2 kg/db