TOP termékek

Adentis 75WG 100g(5ha)

Adentis 75WG 100g(5ha)
Adentis 75WG 100g(5ha)
Ez a termék a jelenleg érvényes szabályozás értelmében csak üzletünkben vehető át ! Futárszolgálattal a kiszállítás nem lehetséges !
Termék részletek !
Bővebben
Raktáron
bruttó: 10 046 Ft
Egységár: bruttó: 100 461 Ft/kg
Részletek
Gyomirtó permetező szer (WG)
Az Adentis (75 WG) azonos a 04.2/650-1/2018. NÉBIH számon engedélyezett Corida gyomirtó permetező szerrel
Hatóanyag: tribenuron-metil 750 g/kg
Forgalmazási kategória: I.

Csomagolás: 100 gramm/db

ALKALMAZÁSOK:
Kultúra Károsító A kijuttatáshoz szükséges Kezelés ideje (fenológiai állapot szerint)
dózis g/ha permetlé l/ha
őszi és tavaszi búza, őszi és tavaszi árpa magról kelő kétszikű gyomnövények, mezei aszat 10–25 200–300 egy nóduszos fejlettségtől a zászlós levél megjelenéséig (BBCH 31-37)

Előírt növényvédelmi technológia:
A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható! Őszi búza, tavaszi búza, őszi árpa és tavaszi árpa kultúrákban a készítmény tavasszal a kultúrnövény egy nóduszos fejlettségétől a zászlós levél megjelenéséig alkalmazható. A kezelés időpontját és dózisát a gyomnövények fejlettsége és a gyomfajok összetétele határozza meg.

A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 valódi leveles korukban a legérzékenyebbek a készítményre. Mezei acat (Cirsium arvense) ellen a gyomnövény tőlevélrózsás állapotában kell a kezelést végrehajtani. Erős mezei acat fertőzés esetén, vagy fejlettebb mezei acat egyedek ellen hatékony kombinációs partner alkalmazása szükséges. Ragadós galaj fertőzés esetén fluroxipir hatóanyagú készítmény engedélyezett dózisával kombinációban célszerű kijuttatni a készítményt. Egyszikű, illetve évelő kétszikű gyomfertőzés esetén, ezek ellen hatékony kombinációs partner alkalmazása szükséges.

2-4 valódi levelesnél fejlettebb gyomnövények ellen az engedélyokiratban meghatározott magasabb dózisban kell kijuttatni. A hatásfokozás érdekében a permetléhez permetezőszer segédanyag (nedvesítőszer) hozzáadása szükséges.

Normál vetésváltás esetén a betakarítást követően nincs veszélye az utóvetemény károsodásának.
Adatok
Forgalmi kategória.
I. Receptre vásárolható készítmény !
Kategória
GYOMÍRTÓK
Cikkszám
005071
Tömeg
200 g/db